Nieuws

Mei 2020

De nieuwe licenties voor schooljaar 2020-2021 zijn inmiddels beschikbaar. Heeft u nog geen licentie? Bestel deze dan via ons bestelformulier

Maart 2020

Lees hier de nieuwsbrief van maart 2020

Download nieuwsbrief

November 2019.

Wanneer uw niet meer als decaan kunt inloggen in uw online omgeving, dan kunt u een nieuw wachtwoord aanvragen via de link. "Wachtwoord vergeten" op de inlogpagina. Wanneer iemand te vaak probeert in te loggen met een verkeerd wachtwoord, dan wordt uit veiligheidsoverweging het account voor een uur geblokkeerd. Wanneer het dus niet lukt om een nieuw wachtwoord aan te vragen, adviseren we u om het na een uur nog eens te proberen.

Het is wel noodzakelijk dat u uw e-mail adres in uw omgeving invoert, waarmee het wachtwoord gesteld kan worden.

Mei 2019.

Het ministerie heeft besloten per 1 januari 2018 een nieuwe verkorte HBO studie in het Hoger Onderwijs te introduceren met daaraan gekoppeld een nieuwe graad: de Associate Degree graad, afgekort AD. In de praktijk komt het erop neer dat deze studies september 2018 in het HBO zijn gestart. Het gaat om zo’n honderd HBO-studies. Binnen de LC-DATA software zijn de studie interessewijzer, de studie geschiktheidswijzer en de profielwijzer uitgebreid met deze nieuwe studievorm. Dat betekent dat op al die plaatsen waar de leerling in de programma’s de HBO/WO studies kan raadplegen, hij of zij nu ook de mogelijkheid krijgt de AD- studies te raadplegen.